Design magazin
Design magazin
Szemüveg Bolt

Optika Di Moda

Szemüveg Bolt Az Optika di Moda egy Liszt Ferenc magyar zeneszerzőnek otthont adó épületben egyesíti az eredeti 19. századi elemeket és a kortárs formatervezést Budapest szívében. Az exponált téglafal bekeretezi az üzletet, és ellentétben áll a karcsú fehér vitrinekkel, pultokkal és padlókkal. A helyet csillárok világítják, a kijelzőegységeket pedig erős fehér fények világítják. Charles Eames ihlette székek és egyszerű asztalok arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy időt töltsenek a boltban, és a speciális optikai vizsgálati helyiségeket a szoba hátulján üvegajtó választja el egymástól.

Projekt neve : Optika Di Moda, A tervezők neve : Tamas Csiszer, Ügyfél neve : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Szemüveg Bolt

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.