Design magazin
Design magazin
Szemüveg Bolt

Optika Di Moda

Szemüveg Bolt Az Optika di Moda egy Liszt Ferenc magyar zeneszerzőnek otthont adó épületben egyesíti az eredeti 19. századi elemeket és a kortárs formatervezést Budapest szívében. Az exponált téglafal bekeretezi az üzletet, és ellentétben áll a karcsú fehér vitrinekkel, pultokkal és padlókkal. A helyet csillárok világítják, a kijelzőegységeket pedig erős fehér fények világítják. Charles Eames ihlette székek és egyszerű asztalok arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy időt töltsenek a boltban, és a speciális optikai vizsgálati helyiségeket a szoba hátulján üvegajtó választja el egymástól.

Projekt neve : Optika Di Moda, A tervezők neve : Tamas Csiszer, Ügyfél neve : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Szemüveg Bolt

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.