Design magazin
Design magazin
Szemüveg Bolt

Optika Di Moda

Szemüveg Bolt Az Optika di Moda egy Liszt Ferenc magyar zeneszerzőnek otthont adó épületben egyesíti az eredeti 19. századi elemeket és a kortárs formatervezést Budapest szívében. Az exponált téglafal bekeretezi az üzletet, és ellentétben áll a karcsú fehér vitrinekkel, pultokkal és padlókkal. A helyet csillárok világítják, a kijelzőegységeket pedig erős fehér fények világítják. Charles Eames ihlette székek és egyszerű asztalok arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy időt töltsenek a boltban, és a speciális optikai vizsgálati helyiségeket a szoba hátulján üvegajtó választja el egymástól.

Projekt neve : Optika Di Moda, A tervezők neve : Tamas Csiszer, Ügyfél neve : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Szemüveg Bolt

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.