Design magazin
Design magazin
Klubasztal

Strech.me

Klubasztal A Strech.me klub- és dohányzóasztal a modern otthon többfunkciós bútordarabjának megválaszolására szolgál. A felhasználót arra ösztönzik, hogy hozzon létre különféle kombinációkat, amelyek meghatározzák annak jelenlegi formáját és funkcióját. Behúzott állapotban helyet takarít meg, miközben az asztal csúsztatható balra és jobbra fém alkatrészek vagy kiegészítő mechanizmusok nélkül - 80-150 cm. Két kibontható elem teljesen eltávolítható a fő szerkezetből és átrendezhető, így függetlenül sokoldalú térbeli elemekként szolgálnak: pad, kiegészítő asztal, váza / újságállvány vagy éjjeliszekrény.

Projekt neve : Strech.me, A tervezők neve : Ivana Cvetkovic Lakos, Ügyfél neve : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.