Design magazin
Design magazin
Klubasztal

Strech.me

Klubasztal A Strech.me klub- és dohányzóasztal a modern otthon többfunkciós bútordarabjának megválaszolására szolgál. A felhasználót arra ösztönzik, hogy hozzon létre különféle kombinációkat, amelyek meghatározzák annak jelenlegi formáját és funkcióját. Behúzott állapotban helyet takarít meg, miközben az asztal csúsztatható balra és jobbra fém alkatrészek vagy kiegészítő mechanizmusok nélkül - 80-150 cm. Két kibontható elem teljesen eltávolítható a fő szerkezetből és átrendezhető, így függetlenül sokoldalú térbeli elemekként szolgálnak: pad, kiegészítő asztal, váza / újságállvány vagy éjjeliszekrény.

Projekt neve : Strech.me, A tervezők neve : Ivana Cvetkovic Lakos, Ügyfél neve : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.