Design magazin
Design magazin
Klubasztal

Strech.me

Klubasztal A Strech.me klub- és dohányzóasztal a modern otthon többfunkciós bútordarabjának megválaszolására szolgál. A felhasználót arra ösztönzik, hogy hozzon létre különféle kombinációkat, amelyek meghatározzák annak jelenlegi formáját és funkcióját. Behúzott állapotban helyet takarít meg, miközben az asztal csúsztatható balra és jobbra fém alkatrészek vagy kiegészítő mechanizmusok nélkül - 80-150 cm. Két kibontható elem teljesen eltávolítható a fő szerkezetből és átrendezhető, így függetlenül sokoldalú térbeli elemekként szolgálnak: pad, kiegészítő asztal, váza / újságállvány vagy éjjeliszekrény.

Projekt neve : Strech.me, A tervezők neve : Ivana Cvetkovic Lakos, Ügyfél neve : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.