Design magazin
Design magazin
Szálloda, Rezidencia, Spa

Hotel de Rougemont

Szálloda, Rezidencia, Spa Az igényes nemzetközi ügyfeleknek szentelt Hotel de Rougemont kialakításának közös alapot kellett találnia a hagyományos svájci faházstílus és a modern luxusüdülőhely között. A környező természet és a helyi építészet ihlette a belső tereket az alpesi vendégszeretet szellemének közvetítésére, a hagyományok újból feltalálására a régi és az új kiegyensúlyozott kombinációjával. Az eredeti természetes anyagok és a tradicionális kivitelezés tiszta bélelt kivitelű, ahol az egyedi részletek, a kifinomult világítótestek és a lakberendezési tárgyak eleganciát alulértékeltek.

Projekt neve : Hotel de Rougemont, A tervezők neve : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Ügyfél neve : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Szálloda, Rezidencia, Spa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.