Design magazin
Design magazin
Szálloda, Rezidencia, Spa

Hotel de Rougemont

Szálloda, Rezidencia, Spa Az igényes nemzetközi ügyfeleknek szentelt Hotel de Rougemont kialakításának közös alapot kellett találnia a hagyományos svájci faházstílus és a modern luxusüdülőhely között. A környező természet és a helyi építészet ihlette a belső tereket az alpesi vendégszeretet szellemének közvetítésére, a hagyományok újból feltalálására a régi és az új kiegyensúlyozott kombinációjával. Az eredeti természetes anyagok és a tradicionális kivitelezés tiszta bélelt kivitelű, ahol az egyedi részletek, a kifinomult világítótestek és a lakberendezési tárgyak eleganciát alulértékeltek.

Projekt neve : Hotel de Rougemont, A tervezők neve : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Ügyfél neve : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Szálloda, Rezidencia, Spa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.