Design magazin
Design magazin
Szálloda, Rezidencia, Spa

Hotel de Rougemont

Szálloda, Rezidencia, Spa Az igényes nemzetközi ügyfeleknek szentelt Hotel de Rougemont kialakításának közös alapot kellett találnia a hagyományos svájci faházstílus és a modern luxusüdülőhely között. A környező természet és a helyi építészet ihlette a belső tereket az alpesi vendégszeretet szellemének közvetítésére, a hagyományok újból feltalálására a régi és az új kiegyensúlyozott kombinációjával. Az eredeti természetes anyagok és a tradicionális kivitelezés tiszta bélelt kivitelű, ahol az egyedi részletek, a kifinomult világítótestek és a lakberendezési tárgyak eleganciát alulértékeltek.

Projekt neve : Hotel de Rougemont, A tervezők neve : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Ügyfél neve : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Szálloda, Rezidencia, Spa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.