Design magazin
Design magazin
Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 2

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 2-t úgy fejlesztették ki, hogy meggátolja a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. Terve újraértelmezi az otthoni számítógépes elemeket, hogy felhasználóbarát megjelenést biztosítson a vidéki polgárok számára Thaiföld határán. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a folyamatot. A kettős színárnyalat az ujjlenyomat-padon egyértelműen jelzi a szkennelési zónákat. Az MBAS 2 egy egyedülálló termék, amelynek célja megváltoztatni a határok átlépésének módját, lehetővé téve több nyelv használatát és egy barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Projekt neve : CVision MBAS 2, A tervezők neve : Prompong Hakk, Ügyfél neve : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Az Automatizált Bevándorlási Terminál

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.