Design magazin
Design magazin
Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 2

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 2-t úgy fejlesztették ki, hogy meggátolja a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. Terve újraértelmezi az otthoni számítógépes elemeket, hogy felhasználóbarát megjelenést biztosítson a vidéki polgárok számára Thaiföld határán. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a folyamatot. A kettős színárnyalat az ujjlenyomat-padon egyértelműen jelzi a szkennelési zónákat. Az MBAS 2 egy egyedülálló termék, amelynek célja megváltoztatni a határok átlépésének módját, lehetővé téve több nyelv használatát és egy barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Projekt neve : CVision MBAS 2, A tervezők neve : Prompong Hakk, Ügyfél neve : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Az Automatizált Bevándorlási Terminál

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.