Design magazin
Design magazin
A Falra Szerelt Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

A Falra Szerelt Wc Az innovatív tisztítóberendezéssel az Isvea a normál WC-t B + -vá alakítja, ez egy sokoldalú WC, amely nyilvános WC-kben és saját fürdőszobákban is használható. A B + WC-nek kisebb a falra szerelt edénye, mint egy normál WC-vel. Kerek, kompakt formája hatékony helyfelhasználást kínál. Az új B + elválasztó WC-nek nincs pereme. Rejtett perem nélkül azt jelenti, hogy a baktériumok egyszerűen sehol nem rejthetnek el. A B + WC higiénikus kialakítása megkönnyíti a tál tisztítását, ami csökkenti a vízfelhasználást, valamint a környezetre káros fürdőszoba vegyszerek használatának szükségességét.

Projekt neve : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  A Falra Szerelt Wc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.