Design magazin
Design magazin
A Falra Szerelt Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

A Falra Szerelt Wc Az innovatív tisztítóberendezéssel az Isvea a normál WC-t B + -vá alakítja, ez egy sokoldalú WC, amely nyilvános WC-kben és saját fürdőszobákban is használható. A B + WC-nek kisebb a falra szerelt edénye, mint egy normál WC-vel. Kerek, kompakt formája hatékony helyfelhasználást kínál. Az új B + elválasztó WC-nek nincs pereme. Rejtett perem nélkül azt jelenti, hogy a baktériumok egyszerűen sehol nem rejthetnek el. A B + WC higiénikus kialakítása megkönnyíti a tál tisztítását, ami csökkenti a vízfelhasználást, valamint a környezetre káros fürdőszoba vegyszerek használatának szükségességét.

Projekt neve : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  A Falra Szerelt Wc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.