Design magazin
Design magazin
Az Oldalsó Asztal

Chezca

Az Oldalsó Asztal A Chezca egy oldalsó asztal, amely segít összegyűjteni az összes olyan tárgyat, amelyek általában dolgoznak körül. Kicsi terekre tervezték, minimális helyet foglal el, és bárhová elhelyezhető a ház körül. Hubként működik minden apró tárgyhoz és eszközhöz, minden látványt és kéznél tartva. Van egy felső felülete apró tárgyak számára, egy előlapja magazinok és laptopok töltés közben történő tárolásához, valamint egy hátsó rejtett hely a WIFI útválasztó megtartásához és a kábelek rendezéséhez. A Chezca számos aljzatot is kínál, amelyeket külön-külön kihúzhatunk, vagy diszkréten felfüggeszthetünk, amikor nem használjuk.

Projekt neve : Chezca, A tervezők neve : Andrea Kac, Ügyfél neve : KAC Taller de Diseño.

Chezca Az Oldalsó Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.