Design magazin
Design magazin
Az Oldalsó Asztal

Chezca

Az Oldalsó Asztal A Chezca egy oldalsó asztal, amely segít összegyűjteni az összes olyan tárgyat, amelyek általában dolgoznak körül. Kicsi terekre tervezték, minimális helyet foglal el, és bárhová elhelyezhető a ház körül. Hubként működik minden apró tárgyhoz és eszközhöz, minden látványt és kéznél tartva. Van egy felső felülete apró tárgyak számára, egy előlapja magazinok és laptopok töltés közben történő tárolásához, valamint egy hátsó rejtett hely a WIFI útválasztó megtartásához és a kábelek rendezéséhez. A Chezca számos aljzatot is kínál, amelyeket külön-külön kihúzhatunk, vagy diszkréten felfüggeszthetünk, amikor nem használjuk.

Projekt neve : Chezca, A tervezők neve : Andrea Kac, Ügyfél neve : KAC Taller de Diseño.

Chezca Az Oldalsó Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.