Design magazin
Design magazin
Zuhany

Rain Soft

Zuhany A természetben található vízesés mindenkit vonzhat, és a nézés vagy alatta zuhanyozás pihentető fát hozhat létre. Szükség volt a házakban és apartmanokban levő vízesés pihentető jelenetének szimulálására, hogy a zuhanyozás örömét megtapasztalják. a vízesés alatt otthon. Ebben a kialakításban kétféle fröccsenés lehetséges. Ököl üzemmód: A víz sűrűsége vagy koncentrációja közepén van, és a test mosható. Második mód: A vizet függőlegesen öntik a gyűrűt körülvevő formába, és sampon használható, és egy vízfal veszi körül, és ez a fal legyen l

Projekt neve : Rain Soft , A tervezők neve : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ügyfél neve : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Zuhany

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.