Design magazin
Design magazin
Zuhany

Rain Soft

Zuhany A természetben található vízesés mindenkit vonzhat, és a nézés vagy alatta zuhanyozás pihentető fát hozhat létre. Szükség volt a házakban és apartmanokban levő vízesés pihentető jelenetének szimulálására, hogy a zuhanyozás örömét megtapasztalják. a vízesés alatt otthon. Ebben a kialakításban kétféle fröccsenés lehetséges. Ököl üzemmód: A víz sűrűsége vagy koncentrációja közepén van, és a test mosható. Második mód: A vizet függőlegesen öntik a gyűrűt körülvevő formába, és sampon használható, és egy vízfal veszi körül, és ez a fal legyen l

Projekt neve : Rain Soft , A tervezők neve : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ügyfél neve : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Zuhany

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.