Design magazin
Design magazin
Zuhany

Rain Soft

Zuhany A természetben található vízesés mindenkit vonzhat, és a nézés vagy alatta zuhanyozás pihentető fát hozhat létre. Szükség volt a házakban és apartmanokban levő vízesés pihentető jelenetének szimulálására, hogy a zuhanyozás örömét megtapasztalják. a vízesés alatt otthon. Ebben a kialakításban kétféle fröccsenés lehetséges. Ököl üzemmód: A víz sűrűsége vagy koncentrációja közepén van, és a test mosható. Második mód: A vizet függőlegesen öntik a gyűrűt körülvevő formába, és sampon használható, és egy vízfal veszi körül, és ez a fal legyen l

Projekt neve : Rain Soft , A tervezők neve : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ügyfél neve : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Zuhany

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.