Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Athos

A Dohányzóasztal A brazil modernista művész, Athos Bulcao által készített mozaikpanelek ihlette ezt a rejtett fiókokkal ellátott dohányzóasztalot azzal a céllal, hogy paneleinek szépségét - és élénk színüket és tökéletes alakjukat - a belső térbe hozzák. A fenti inspirációt gyermekkori kézműves készítménnyel kombináltuk, amely négy gyufasdobozból áll, összeragasztva egy asztal létrehozásához egy babaházhoz. A mozaik miatt az asztal egy puzzle-dobozra utal. Amikor bezárják, a fiókok nem észrevehetők.

Projekt neve : Athos, A tervezők neve : Patricia Salgado, Ügyfél neve : Estudio Aker Arquitetura.

Athos A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.