Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Athos

A Dohányzóasztal A brazil modernista művész, Athos Bulcao által készített mozaikpanelek ihlette ezt a rejtett fiókokkal ellátott dohányzóasztalot azzal a céllal, hogy paneleinek szépségét - és élénk színüket és tökéletes alakjukat - a belső térbe hozzák. A fenti inspirációt gyermekkori kézműves készítménnyel kombináltuk, amely négy gyufasdobozból áll, összeragasztva egy asztal létrehozásához egy babaházhoz. A mozaik miatt az asztal egy puzzle-dobozra utal. Amikor bezárják, a fiókok nem észrevehetők.

Projekt neve : Athos, A tervezők neve : Patricia Salgado, Ügyfél neve : Estudio Aker Arquitetura.

Athos A Dohányzóasztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.