Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Pollen

Gyűrű Mindegyik darab a természet egy töredékének értelmezése. A Természet ürügyévé válik az ékszerek életének adása, textúrázott fényekkel és árnyékokkal játszva. A cél egy értelmezett formájú ékszer biztosítása, mivel a természet az érzékenységével és érzékenységével megtervezné őket. Az összes darab kézzel készített, az ékszer textúráinak és sajátosságainak javítása érdekében. A stílus tiszta, hogy elérje a növényi anyagot. Az eredmény egy darabot ad, amely egyedülálló és időtlen is, és mélyen kapcsolódik a természethez.

Projekt neve : Pollen, A tervezők neve : Christine Alexandre, Ügyfél neve : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Gyűrű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.