Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Pollen

Gyűrű Mindegyik darab a természet egy töredékének értelmezése. A Természet ürügyévé válik az ékszerek életének adása, textúrázott fényekkel és árnyékokkal játszva. A cél egy értelmezett formájú ékszer biztosítása, mivel a természet az érzékenységével és érzékenységével megtervezné őket. Az összes darab kézzel készített, az ékszer textúráinak és sajátosságainak javítása érdekében. A stílus tiszta, hogy elérje a növényi anyagot. Az eredmény egy darabot ad, amely egyedülálló és időtlen is, és mélyen kapcsolódik a természethez.

Projekt neve : Pollen, A tervezők neve : Christine Alexandre, Ügyfél neve : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Gyűrű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.