Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Etetőszék

oUeat

A Multifunkcionális Etetőszék A Bruna Vila és a Núria Motjé együttesen alapított nuun kids design többfunkciós bútorokat tervez és gyárt gyerekeknek, külön sorozattal hasonló életkorú ikrek vagy testvérek számára. Fa és fehér tábla burkolatokból készült kollekció 6 hónapos és tíz év közötti gyermekeknek szól, és célja a kreativitás és a játék ösztönzése, a gyermekkor fő tevékenysége. Ezenkívül ez a bútor folyamatosan újrahasznosítható és újrafelhasználható, és a lehető legkevesebb helyet foglalja el, hogy azt minden pillanat igényeinek megfelelően adaptálhassa.

Projekt neve : oUeat , A tervezők neve : nuun kids design, Ügyfél neve : Nuun kids design.

oUeat  A Multifunkcionális Etetőszék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.