Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Etetőszék

oUeat

A Multifunkcionális Etetőszék A Bruna Vila és a Núria Motjé együttesen alapított nuun kids design többfunkciós bútorokat tervez és gyárt gyerekeknek, külön sorozattal hasonló életkorú ikrek vagy testvérek számára. Fa és fehér tábla burkolatokból készült kollekció 6 hónapos és tíz év közötti gyermekeknek szól, és célja a kreativitás és a játék ösztönzése, a gyermekkor fő tevékenysége. Ezenkívül ez a bútor folyamatosan újrahasznosítható és újrafelhasználható, és a lehető legkevesebb helyet foglalja el, hogy azt minden pillanat igényeinek megfelelően adaptálhassa.

Projekt neve : oUeat , A tervezők neve : nuun kids design, Ügyfél neve : Nuun kids design.

oUeat  A Multifunkcionális Etetőszék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.