Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Etetőszék

oUeat

A Multifunkcionális Etetőszék A Bruna Vila és a Núria Motjé együttesen alapított nuun kids design többfunkciós bútorokat tervez és gyárt gyerekeknek, külön sorozattal hasonló életkorú ikrek vagy testvérek számára. Fa és fehér tábla burkolatokból készült kollekció 6 hónapos és tíz év közötti gyermekeknek szól, és célja a kreativitás és a játék ösztönzése, a gyermekkor fő tevékenysége. Ezenkívül ez a bútor folyamatosan újrahasznosítható és újrafelhasználható, és a lehető legkevesebb helyet foglalja el, hogy azt minden pillanat igényeinek megfelelően adaptálhassa.

Projekt neve : oUeat , A tervezők neve : nuun kids design, Ügyfél neve : Nuun kids design.

oUeat  A Multifunkcionális Etetőszék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.