Design magazin
Design magazin
Az Hiv Tudatosság Kampánya

Fight Aids

Az Hiv Tudatosság Kampánya A HIV-t sok pletyka és félrevezető információ veszi körül. A világ minden táján élő tizennégy évben HIV-vel fertőződnek meg nem védett szex vagy tűcsere révén. Sokkal kevesebb HIV-tizenéves tinédzser született fertőzött anyáknál. Manapság van remény, hogy a HIV-fertõzõ emberek soha nem is megbetegednek, csakúgy, mint a vírusok, mint például a megfázás és az influenza, nem gyógyíthatók meg. A vírussal élõ embereknek különös figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy ne vállaljanak olyan kockázatokat (mint például védetlen szexuális szexuális szexuális viselkedés), amelyek másoknak HIV-t tehetnek ki.

Projekt neve : Fight Aids, A tervezők neve : Shadi Al Hroub, Ügyfél neve : American University of Madaba.

Fight Aids Az Hiv Tudatosság Kampánya

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.