Design magazin
Design magazin
Az Hiv Tudatosság Kampánya

Fight Aids

Az Hiv Tudatosság Kampánya A HIV-t sok pletyka és félrevezető információ veszi körül. A világ minden táján élő tizennégy évben HIV-vel fertőződnek meg nem védett szex vagy tűcsere révén. Sokkal kevesebb HIV-tizenéves tinédzser született fertőzött anyáknál. Manapság van remény, hogy a HIV-fertõzõ emberek soha nem is megbetegednek, csakúgy, mint a vírusok, mint például a megfázás és az influenza, nem gyógyíthatók meg. A vírussal élõ embereknek különös figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy ne vállaljanak olyan kockázatokat (mint például védetlen szexuális szexuális szexuális viselkedés), amelyek másoknak HIV-t tehetnek ki.

Projekt neve : Fight Aids, A tervezők neve : Shadi Al Hroub, Ügyfél neve : American University of Madaba.

Fight Aids Az Hiv Tudatosság Kampánya

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.