Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Extravaganza

Nyaklánc Elegáns hűtőszekrény, melyet rufák, ősi nyakdíszek inspiráltak, amelyeket a XVI és XVII. Század sok gyönyörű festményén láthatunk. A modern és modern dizájn jellemzi, egyszerűsítve a tipikus fodrok stílusát, igyekszik moderné és kortárssá tenni. A kifinomult hatás, amely eleganciát ad a viselőjének, a fekete vagy fehér szín használata sokféle kombinációt tesz lehetővé a modern és tiszta formatervezés mellett. Egy darab nyaklánc, rugalmas és könnyű. Nem drága anyag, de a divatos lenyűgöző formatervezés miatt ez a hűtőközeg nemcsak ékszer, hanem új test dísz.

Projekt neve : Extravaganza, A tervezők neve : Dario Scapitta, Ügyfél neve : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Nyaklánc

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.