Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Extravaganza

Nyaklánc Elegáns hűtőszekrény, melyet rufák, ősi nyakdíszek inspiráltak, amelyeket a XVI és XVII. Század sok gyönyörű festményén láthatunk. A modern és modern dizájn jellemzi, egyszerűsítve a tipikus fodrok stílusát, igyekszik moderné és kortárssá tenni. A kifinomult hatás, amely eleganciát ad a viselőjének, a fekete vagy fehér szín használata sokféle kombinációt tesz lehetővé a modern és tiszta formatervezés mellett. Egy darab nyaklánc, rugalmas és könnyű. Nem drága anyag, de a divatos lenyűgöző formatervezés miatt ez a hűtőközeg nemcsak ékszer, hanem új test dísz.

Projekt neve : Extravaganza, A tervezők neve : Dario Scapitta, Ügyfél neve : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Nyaklánc

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.