Design magazin
Design magazin
Víztakarékos Rendszer

Gris

Víztakarékos Rendszer A vízkészletek csökkenése manapság világszerte problémát jelent. Őrült, hogy továbbra is ivóvizet használunk a WC mosásához! A Gris hihetetlenül költséghatékony víztakarékos rendszer, amely összegyűjti az összes vizet, amelyet zuhany alatt használ. A gyűjtött szürkevizet újra felhasználhatja a WC mosására, a ház tisztítására és bizonyos mosási tevékenységekre. Ily módon egy átlagos háztartásban legalább 72 liter vizet / fő / nap takaríthat meg, ami azt jelenti, hogy egy ilyen 50 millió lakosságú országban, mint Kolumbia, napi legalább 3,5 milliárd liter megtakarított víz szükséges.

Projekt neve : Gris, A tervezők neve : Carlos Alberto Vasquez, Ügyfél neve : IgenDesign.

Gris Víztakarékos Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.