Design magazin
Design magazin
Víztakarékos Rendszer

Gris

Víztakarékos Rendszer A vízkészletek csökkenése manapság világszerte problémát jelent. Őrült, hogy továbbra is ivóvizet használunk a WC mosásához! A Gris hihetetlenül költséghatékony víztakarékos rendszer, amely összegyűjti az összes vizet, amelyet zuhany alatt használ. A gyűjtött szürkevizet újra felhasználhatja a WC mosására, a ház tisztítására és bizonyos mosási tevékenységekre. Ily módon egy átlagos háztartásban legalább 72 liter vizet / fő / nap takaríthat meg, ami azt jelenti, hogy egy ilyen 50 millió lakosságú országban, mint Kolumbia, napi legalább 3,5 milliárd liter megtakarított víz szükséges.

Projekt neve : Gris, A tervezők neve : Carlos Alberto Vasquez, Ügyfél neve : IgenDesign.

Gris Víztakarékos Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.