Design magazin
Design magazin
Víztakarékos Rendszer

Gris

Víztakarékos Rendszer A vízkészletek csökkenése manapság világszerte problémát jelent. Őrült, hogy továbbra is ivóvizet használunk a WC mosásához! A Gris hihetetlenül költséghatékony víztakarékos rendszer, amely összegyűjti az összes vizet, amelyet zuhany alatt használ. A gyűjtött szürkevizet újra felhasználhatja a WC mosására, a ház tisztítására és bizonyos mosási tevékenységekre. Ily módon egy átlagos háztartásban legalább 72 liter vizet / fő / nap takaríthat meg, ami azt jelenti, hogy egy ilyen 50 millió lakosságú országban, mint Kolumbia, napi legalább 3,5 milliárd liter megtakarított víz szükséges.

Projekt neve : Gris, A tervezők neve : Carlos Alberto Vasquez, Ügyfél neve : IgenDesign.

Gris Víztakarékos Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.