Design magazin
Design magazin
A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Pupil 107

A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz 107. tanuló: A jövőbeli oktatás további lépése. Az inspiráló tudás még soha nem volt ilyen egyszerű. A 107-es tanuló a tanulás új lehetőségeinek hatalmas világát fedezi fel. A HD szabványokat felölelő csúcstechnológiát a Windows 8 folyadékteljesítményével kombinálva a Pupil 107-et kifejezetten a világ minden tájáról érkező hallgatók oktatási igényeinek kielégítésére tervezték. Üdvözöljük a legmagasabb szintű oktatásban.

Projekt neve : Pupil 107, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.