Design magazin
Design magazin
A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Pupil 107

A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz 107. tanuló: A jövőbeli oktatás további lépése. Az inspiráló tudás még soha nem volt ilyen egyszerű. A 107-es tanuló a tanulás új lehetőségeinek hatalmas világát fedezi fel. A HD szabványokat felölelő csúcstechnológiát a Windows 8 folyadékteljesítményével kombinálva a Pupil 107-et kifejezetten a világ minden tájáról érkező hallgatók oktatási igényeinek kielégítésére tervezték. Üdvözöljük a legmagasabb szintű oktatásban.

Projekt neve : Pupil 107, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.