Design magazin
Design magazin
A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Pupil 107

A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz 107. tanuló: A jövőbeli oktatás további lépése. Az inspiráló tudás még soha nem volt ilyen egyszerű. A 107-es tanuló a tanulás új lehetőségeinek hatalmas világát fedezi fel. A HD szabványokat felölelő csúcstechnológiát a Windows 8 folyadékteljesítményével kombinálva a Pupil 107-et kifejezetten a világ minden tájáról érkező hallgatók oktatási igényeinek kielégítésére tervezték. Üdvözöljük a legmagasabb szintű oktatásban.

Projekt neve : Pupil 107, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 A Clamshell Notebook Az Oktatáshoz

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.