Design magazin
Design magazin
Interakciós Fogkefe

TTONE

Interakciós Fogkefe A TTone egy interaktív fogkefe gyermekek számára, amely zenét játszik hagyományos elemek nélkül. A TTone rögzíti a kefe által keltett kinetikus energiát. A koncepció az, hogy a fogmosást érdekesebbé tegye a gyermek számára, miközben kialakítja az egészséges foghigiénés szokásokat. A zene a cserélhető keféből származik. Amikor a kefét cserélik, új zenei dallamot kapnak az új kefével együtt. A zene szórakoztatja a gyermeket, arra buzdítva őket, hogy keressék meg a megfelelő időt, miközben lehetővé teszik a szülőknek, hogy tudják, hogy gyermeke befejezte-e a fogmosási idejét.

Projekt neve : TTONE, A tervezők neve : Nien-Fu Chen, Ügyfél neve : Umeå Institute of Design .

TTONE Interakciós Fogkefe

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.