Design magazin
Design magazin
Interakciós Fogkefe

TTONE

Interakciós Fogkefe A TTone egy interaktív fogkefe gyermekek számára, amely zenét játszik hagyományos elemek nélkül. A TTone rögzíti a kefe által keltett kinetikus energiát. A koncepció az, hogy a fogmosást érdekesebbé tegye a gyermek számára, miközben kialakítja az egészséges foghigiénés szokásokat. A zene a cserélhető keféből származik. Amikor a kefét cserélik, új zenei dallamot kapnak az új kefével együtt. A zene szórakoztatja a gyermeket, arra buzdítva őket, hogy keressék meg a megfelelő időt, miközben lehetővé teszik a szülőknek, hogy tudják, hogy gyermeke befejezte-e a fogmosási idejét.

Projekt neve : TTONE, A tervezők neve : Nien-Fu Chen, Ügyfél neve : Umeå Institute of Design .

TTONE Interakciós Fogkefe

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.