Design magazin
Design magazin
Interakciós Fogkefe

TTONE

Interakciós Fogkefe A TTone egy interaktív fogkefe gyermekek számára, amely zenét játszik hagyományos elemek nélkül. A TTone rögzíti a kefe által keltett kinetikus energiát. A koncepció az, hogy a fogmosást érdekesebbé tegye a gyermek számára, miközben kialakítja az egészséges foghigiénés szokásokat. A zene a cserélhető keféből származik. Amikor a kefét cserélik, új zenei dallamot kapnak az új kefével együtt. A zene szórakoztatja a gyermeket, arra buzdítva őket, hogy keressék meg a megfelelő időt, miközben lehetővé teszik a szülőknek, hogy tudják, hogy gyermeke befejezte-e a fogmosási idejét.

Projekt neve : TTONE, A tervezők neve : Nien-Fu Chen, Ügyfél neve : Umeå Institute of Design .

TTONE Interakciós Fogkefe

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.