Design magazin
Design magazin
Táska

Diana

Táska A táskának mindig két funkciója van: a dolgok behelyezése (amennyire csak bele lehet tenni), és szép megjelenés, de alapvetően nem ebben a sorrendben. Ez a táska mindkét igényt kielégíti. Egyedülálló és különbözik a többi zsáktól az elkészítéséhez használt anyagok kombinációja miatt: plexiüvegek, rögzített textilzsákkal. A táska nagyon építészeti formájú, egyszerű és tiszta formájában, mégis funkcionális. Felépítése során tiszteletben tartja Bauhausot, világnézetét és mestereit, ám mégis nagyon modern. A plexinek köszönhetően nagyon könnyű, fényes felülete vonzza a figyelmet.

Projekt neve : Diana, A tervezők neve : Diana Sokolic, Ügyfél neve : .

Diana Táska

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.