Design magazin
Design magazin
Táska

Diana

Táska A táskának mindig két funkciója van: a dolgok behelyezése (amennyire csak bele lehet tenni), és szép megjelenés, de alapvetően nem ebben a sorrendben. Ez a táska mindkét igényt kielégíti. Egyedülálló és különbözik a többi zsáktól az elkészítéséhez használt anyagok kombinációja miatt: plexiüvegek, rögzített textilzsákkal. A táska nagyon építészeti formájú, egyszerű és tiszta formájában, mégis funkcionális. Felépítése során tiszteletben tartja Bauhausot, világnézetét és mestereit, ám mégis nagyon modern. A plexinek köszönhetően nagyon könnyű, fényes felülete vonzza a figyelmet.

Projekt neve : Diana, A tervezők neve : Diana Sokolic, Ügyfél neve : .

Diana Táska

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.