Design magazin
Design magazin
Táska

Diana

Táska A táskának mindig két funkciója van: a dolgok behelyezése (amennyire csak bele lehet tenni), és szép megjelenés, de alapvetően nem ebben a sorrendben. Ez a táska mindkét igényt kielégíti. Egyedülálló és különbözik a többi zsáktól az elkészítéséhez használt anyagok kombinációja miatt: plexiüvegek, rögzített textilzsákkal. A táska nagyon építészeti formájú, egyszerű és tiszta formájában, mégis funkcionális. Felépítése során tiszteletben tartja Bauhausot, világnézetét és mestereit, ám mégis nagyon modern. A plexinek köszönhetően nagyon könnyű, fényes felülete vonzza a figyelmet.

Projekt neve : Diana, A tervezők neve : Diana Sokolic, Ügyfél neve : .

Diana Táska

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.