Design magazin
Design magazin
A Technológiai Bank

Absa

A Technológiai Bank Az allen international-t felkérték, hogy dolgozzon ki innovatív „laboratóriumi” fióktelepet a Johannesburgi Clearwater Mall-ban. Az ABSA a fióktelepet tesztlaborként kívánta felhasználni innovatív termékek és folyamatok kidolgozására, mielőtt azokat a teljes hálózaton átterjesztették. Az új „Lab” fióktelep a prototípus-technológiára összpontosít, hogy interaktívabb környezetet teremtsen az ügyfelek számára és új banki módszereket teszteljen. Az exkluzív banki szolgáltatásokra, a lakossági tanácsadókra és a nagy forgalmú tranzakciós banki ügyfeleknek szóló különféle utazások létrehozásával képesebbé váltunk az ügyfélközpontúbb fiókkoncepció megvalósításához.

Projekt neve : Absa, A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

Absa A Technológiai Bank

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.