Design magazin
Design magazin
A Technológiai Bank

Absa

A Technológiai Bank Az allen international-t felkérték, hogy dolgozzon ki innovatív „laboratóriumi” fióktelepet a Johannesburgi Clearwater Mall-ban. Az ABSA a fióktelepet tesztlaborként kívánta felhasználni innovatív termékek és folyamatok kidolgozására, mielőtt azokat a teljes hálózaton átterjesztették. Az új „Lab” fióktelep a prototípus-technológiára összpontosít, hogy interaktívabb környezetet teremtsen az ügyfelek számára és új banki módszereket teszteljen. Az exkluzív banki szolgáltatásokra, a lakossági tanácsadókra és a nagy forgalmú tranzakciós banki ügyfeleknek szóló különféle utazások létrehozásával képesebbé váltunk az ügyfélközpontúbb fiókkoncepció megvalósításához.

Projekt neve : Absa, A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

Absa A Technológiai Bank

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.