Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem

From The Nature

Bemutatóterem Az a hely, amely a természetet képviseli, amely ellenzi az embereket, hogy önmagát megsemmisítsék. A helyén a természetes fa, amely a beton textúrájára korlátozódik, kijön a piszkos beton textúrából, és kék mennyezetre emelkedik, amely az ég jelképe a hely sarkában. Az emelkedő körülveszi a helyet, mint egy háló, és mintha ellenállna annak, hogy megérintse magát. Ez az ötlet átfedésben van a bemutatóteremben megjelenő alkalmi cipők logikájával. A falakon alkalmazott exkluzív vizuális formatervezés a természet szennyezését jelenti. A transzparens epoxi vastagsága 4 mm, és a talajjal borítja, tehát az intenzív vízréteget szimulálja.

Projekt neve : From The Nature, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Bemutatóterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.