Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem

From The Nature

Bemutatóterem Az a hely, amely a természetet képviseli, amely ellenzi az embereket, hogy önmagát megsemmisítsék. A helyén a természetes fa, amely a beton textúrájára korlátozódik, kijön a piszkos beton textúrából, és kék mennyezetre emelkedik, amely az ég jelképe a hely sarkában. Az emelkedő körülveszi a helyet, mint egy háló, és mintha ellenállna annak, hogy megérintse magát. Ez az ötlet átfedésben van a bemutatóteremben megjelenő alkalmi cipők logikájával. A falakon alkalmazott exkluzív vizuális formatervezés a természet szennyezését jelenti. A transzparens epoxi vastagsága 4 mm, és a talajjal borítja, tehát az intenzív vízréteget szimulálja.

Projekt neve : From The Nature, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Bemutatóterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.