Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem

From The Nature

Bemutatóterem Az a hely, amely a természetet képviseli, amely ellenzi az embereket, hogy önmagát megsemmisítsék. A helyén a természetes fa, amely a beton textúrájára korlátozódik, kijön a piszkos beton textúrából, és kék mennyezetre emelkedik, amely az ég jelképe a hely sarkában. Az emelkedő körülveszi a helyet, mint egy háló, és mintha ellenállna annak, hogy megérintse magát. Ez az ötlet átfedésben van a bemutatóteremben megjelenő alkalmi cipők logikájával. A falakon alkalmazott exkluzív vizuális formatervezés a természet szennyezését jelenti. A transzparens epoxi vastagsága 4 mm, és a talajjal borítja, tehát az intenzív vízréteget szimulálja.

Projekt neve : From The Nature, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Bemutatóterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.