Design magazin
Design magazin
Az Oldalsó Asztal

Chandelier table

Az Oldalsó Asztal Dekoratív oldalsó asztal. Ez a finom asztal tökéletes társ és kiegészítő partner a Claire de Lune csillárhoz. Így a "Csillár asztal" nevet kapta. A "majdnem ott" minőséget hangsúlyozza a csipkére emlékeztető finom metszet. Mint a legtöbb ACCENT által tervezett termék esetében, sima csomagban szállítják, így a végfelhasználónak némi összeszerelésre van szüksége, emlékeztetője a CO2 csökkentésének, mint a tervezés szempontjából lényeges szempont. Gyönyörű és hasznos kiegészítő minden hálószobához vagy nappalihoz.

Projekt neve : Chandelier table, A tervezők neve : Claire Requa, Ügyfél neve : Accent Aps.

Chandelier table Az Oldalsó Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.