Design magazin
Design magazin
Az Oldalsó Asztal

Chandelier table

Az Oldalsó Asztal Dekoratív oldalsó asztal. Ez a finom asztal tökéletes társ és kiegészítő partner a Claire de Lune csillárhoz. Így a "Csillár asztal" nevet kapta. A "majdnem ott" minőséget hangsúlyozza a csipkére emlékeztető finom metszet. Mint a legtöbb ACCENT által tervezett termék esetében, sima csomagban szállítják, így a végfelhasználónak némi összeszerelésre van szüksége, emlékeztetője a CO2 csökkentésének, mint a tervezés szempontjából lényeges szempont. Gyönyörű és hasznos kiegészítő minden hálószobához vagy nappalihoz.

Projekt neve : Chandelier table, A tervezők neve : Claire Requa, Ügyfél neve : Accent Aps.

Chandelier table Az Oldalsó Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.