Design magazin
Design magazin
Az Usb Flash Drive

Frohne eClip

Az Usb Flash Drive Az eClip a világ első gemkapcsos USB flash meghajtója metrikus vonalzóval. Az eClip elismerte az ezüst iDA & Golden A 'Design Award díjat. Az eClip könnyű, illeszkedik a kulcstartójához, és úgy működik, mint egy iratkapocs a papírok, a nyugták és a pénz rendezéséhez. Az eClip biztonsági szoftverekkel védi a személyes adatokat, a szellemi tulajdonokat, a munkáltatói adatokat, az orvosi adatokat és az üzleti titkokat. Az eClip-et Frohne tervezte Floridaban. Az arany memória csatlakozó ütésálló, karcálló, vízálló, alkoholálló, porálló, rozsdaálló és elektromágneses.

Projekt neve : Frohne eClip , A tervezők neve : Derrick Frohne, Ügyfél neve : Frohne.

Frohne eClip  Az Usb Flash Drive

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.