Design magazin
Design magazin
Az Usb Flash Drive

Frohne eClip

Az Usb Flash Drive Az eClip a világ első gemkapcsos USB flash meghajtója metrikus vonalzóval. Az eClip elismerte az ezüst iDA & Golden A 'Design Award díjat. Az eClip könnyű, illeszkedik a kulcstartójához, és úgy működik, mint egy iratkapocs a papírok, a nyugták és a pénz rendezéséhez. Az eClip biztonsági szoftverekkel védi a személyes adatokat, a szellemi tulajdonokat, a munkáltatói adatokat, az orvosi adatokat és az üzleti titkokat. Az eClip-et Frohne tervezte Floridaban. Az arany memória csatlakozó ütésálló, karcálló, vízálló, alkoholálló, porálló, rozsdaálló és elektromágneses.

Projekt neve : Frohne eClip , A tervezők neve : Derrick Frohne, Ügyfél neve : Frohne.

Frohne eClip  Az Usb Flash Drive

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.